Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Na početku nedelje indeksi Beogradske berze registrovali su mešovito kretanje, a ukupan promet iznosio je 127,8 miliona RSD (1,1 milion EUR). Belex15 skliznuo je 0,2% na 733,9 poena.

Opširnije

Većina svetskih berzi zatvorilo je trgovanje u petak u minusu, uglavnom usled opreznog obraćanja predsednika ECB-a povodom kretanja inflacije i mera popuštanja, kao i sumnje u brzinu primene američke poreske reforme.

Opširnije

Predsednik Evropske centralne banke, Mario Dragi, ukazao je na potrebu da ECB mora da bude oprezna prilikom procesa normalizacije monetarne politike, uprkos poboljšanju ekonomske situacije u evrozoni.

Opširnije

Ljubljanski Petrol u prvih je devet meseci ove godine ostvario 3,3 milijarde EUR prihoda, 23% više nego u istom razdoblju prošle godine, uz dobit od 60,3 miliona EUR, što je povećanje od pet posto, objavila je u petak po prihodu najveća slovenska kompanija.

Opširnije

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je u razgovoru s ambasadorom Mađarske Atilom Pinterom kazala da će izgradnja brze saobraćajnice Novi Sad-Ruma, poznatije kao Fruškogorski koridor, dužine 45,4 kilometra, početi 2018. godine.

Opširnije

EIB će u Srbiji finansirati nove projekte vredne 500 miliona EUR u narednim godinama, najavila je Zorana Mihajlović, ministar građevine, infrastrukture i saobraćaja.

Opširnije

Letonski nacionalni prevoznik airBaltic potvrdio je da razmišlja o obnavljanju letova za Beograd, kao i o nastavku širenja na hrvatsku obalu, prenosi ExYu Aviation News.

Opširnije

Energoprojekt (ENHL) je ostao bez osiguravajućeg društva Garant jer je većinski vlasnik, firma Napred razvoj, odlučio da ga proda slovenačkom Sava osiguranju, saznaje Blic.

Opširnije

Današnji trgovački dan obeležila je solidna investiciona aktivnost, a ukupan promet iznosio je 407,2 miliona RSD (3,4 miliona EUR). Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, ojačao je 0,3% na 735,7 poena.

Opširnije

Kompanije Wal-Mart i Cisco objavile su solidne rezultate poslovanja za poslednji kvartal i predvodile dobitnike u okviru indeksne korpe Dow Jones-a, koji je na kraju trgovanja registrovao rast od 0,8% i dostigao 23.458,4 poena.

Opširnije


1 2 3 4 457
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.