Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Slovenačka Vlada odobrila je formalni predlog za izmenu obveze u pogledu privatizacije NLB-a, što ukazuje da se prodajni postupci za NLB odlažu i za prelazni period imenuje zastupnik uprave koji inače neće moći učestvovati u novom procesu prodaje.

Opširnije

Narodna banka Srbije (NBS) donela je odluku kojom se omogućava da zaposleni u sektoru bezbednosti, koji se odluče da kupe stan kreditom, banke u Srbiji mogu da finansiraju uzeti kredit do 90% njegove vrednosti.

Opširnije

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je da očekuje da se narednih meseci donese odluka da se kapacitet skladišta gasa Banatski dvor poveća sa sadašnjih 450 miliona kubnih metara, na 750 miliona.

Opširnije

Prosečna neto plata u Srbiji isplaćena u novembru 2017. godine iznosila je 47.575 dinara, što je nominalno i realno povećanje za 1,5 odsto u odnosu oktobar, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.

Opširnije

Vodeći indeksi na berzi u Njujorku petak su završili u blagom minusu ali na nedeljnom nivou su bili na dobitku.

Opširnije

Nakon jednog dana blokade, deblokada trgovine Agrokorovim akcijama u petak donela je njihov potpuni potop.

Opširnije

Samo mesec dana od kada je objavljeno da se Srbija, sve donedavno, kotirala među deset najvećih svetskih izvoznika žitarica, sa berze stiže izveštaj o gotovo dramatičnom padu tražnje stranih kupaca za našim kukuruzom.

Opširnije

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da Vlada pregovara sa pedesetak investitora i da očekuje da se prvi ugovori, kojima će se otvoriti nova radna mesta, potpišu u prvom kvartalu naredne godine.

Opširnije

Aviokompanija Air Serbia povećaće broj letova na liniji između Beograda i Njujorka na šest puta nedeljno sledeće letnje sezone.

Opširnije

Vodeći indeksu u SAD završili su četvrtak u pozitivnoj teritoriji nakon što su neke od kompanija poput Boinga, Comcasta, AT&T najavile da će uštede nakon snižavanja poreske stope na profite iskoristiti da povećaju plate i kapitalne investicije.

Opširnije


1 2 3 4 473
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.