Usluge

Home
Usluge

usluge

BDD Wise Broker a.d. Beograd je jedna od vodećih brokersko dilerskih kompanija u Srbiji, pozicionirana kao vrhunski posrednik na Beogradskoj berzi.

Brokerske usluge

Usluge berzanskog posredovanja: trgovanje na primarnom i sekundarnom tržištu, vlasničke hartije od vrednosti, vladine i korporativne obveznice, akcije, blagajnički zapisi…

Korporativne radnje

Savetovanje u procedurama preuzimanja, konsultantske usluge u procesu privatizacije na aukcijama i tenderima…

Analize i istraživanja

Analize i istraživanja, dnevni/nedeljni izveštaji, analize rada kompanije, istraživanje vlasničkih hartija od vrednosti…

Želite da uspete na tržištu koje tek počinje da se razvija?

Uz dobru obaveštenost o tržištu, neophodna vam je i prava investiciona strategija.

WISEBroker pronalazi investicione mogućnosti i obaveštava svoje klijente o mogućem profitu, u skladu sa trenutnim i budućim kretanjima na tržišu. Pri tome pazimo na vašu izloženost riziku, vodeći se idejom da je samo zadovoljan klijent – dobar klijent.

WISEBroker pruža usluge istraživanja i trgovanja; posredovanja u trgovanju hartijama od vrednosti na primarnom i sekundarnom finansijskom tržištu (akcija, obveznica, kratkoročnih hartija). Zatim usluge korporativnog agenta, savetovanje u procesu privatizacije, savetovanje u oblasti izdavanja hartija od vrednosti, organizacioni i tehnički servis, kao i usluge istraživanja i analize.

Klijenti mogu zaključiti ugovor lično u našim kancelarijama u Beogradu, Takovska 23-25.
Ukoliko imate i dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom ili pošaljite mail na office@wisebroker.rs

pdf Pravilnik o maksimalnom iznosu tarife

pdf Pravila poslovanja

     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.