Društvena odgovornost

Home
O nama
Društvena odgovornost

drustvena-odgovornost

Društvena odgovornost je deo korporativne kulture BDD Wise Broker a.d. Beograd, i kao takva prožima sve segmente delovanja naše kompanije.

Snažna društvena odgovornost ogleda se kroz

  • Brigu o zaposlenima. BDD Wise Broker a.d. Beograd ima svest o tome da posao čine ljudi, a da su za uspešan posao neophodni zadovoljni, obrazovani i visoko motivisani kadrovi. U tom smislu, naša kompanija pruža kontinuiranu podršku i podsticaj zaposlenima u proširivanju profesionalnih znanja i sposobnosti. Osim toga, posvećeni smo unapređivanju timskog rada, kao i vedrog i pozitivnog ambijenta, neophodnog za profesionalni i lični razvoj svakog pojedinca u našoj organizaciji. Menadžment kompanije je svestan da je visoko kvalitetan i pouzdan tim osnova za uspešne poslovne rezultate i postizanje poslovnih ciljeva klijenata.

 

  • Brigu o klijentima. Implementacijom najviših profesionalnih i etičkih standarda u poslovanju, menadžment je organizovao i osposobio tim koji je u stanju da se prilagodi dinamičnom okruženju, i primenjujući visoke tržišne standarde može da pruži vrhunsku uslugu klijentu. Svaki klijent je naš partner, a njegov interes je naša zapovest. Wise Broker Beograd, jedna od vodećih kompanija u Srbiji za finansijska ulaganja, pouzdan je i siguran partner. Svoju reputaciju izgradili smo na uspešnom ostvarivanju interesa naših klijenta.

 

  • Poštovanje zakona. Kao jedno od vodećih brokersko dilerskih društava u Srbiji, Wise Broker a.d. Beograd, strogo vodi računa o poštovanju zakona i druge podzakonske regulative koja tretira našu oblast. S punom svešću o važnosti funkcionisanja pravne države i stabilnog institucionalnog ambijenta za razvoj finansijskog sektora, a i za ukupni društveni razvoj, smatramo svojom obavezom da u tom pravcu obaveštavamo i usmeravamo naše klijenta. Osim toga, s obzirom na naše bogato iskustvo, stručnost, dugogodišnje prisustvo na tržištu, kao i na mogućnost neposredne razmene znanja i iskustva sa našom matičnom kućom koja posluje u 30 zemalja sveta i vodeća je kuća na Euronext-u, u prilici smo da aktivno učestvujemo u predlaganju novih rešenja (zakonskih i podzakonskih) u cilju unapređenja i povećanja efikasnosti, atraktivnosti i stabilnosti tržišta .

 

  • Briga o društvenoj zajednici se ogleda kroz projekte koji doprinose razvoju i napretku društvene nadgradnje – pre svega kulture i sporta.

 

  • Visok nivo ekološke svesti se ogleda kroz primenu najviših standarda zaštite životne okoline, kao i kroz obezbeđivanje bezbednog i zdravog radnog okruženja za sve zaposlene.
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.