Nedeljni izveštaj

Home
Analiza
Nedeljni izveštaj

I protekle sedmice nastavljen je niz laganog rasta domaćeg tržišta akcija, ponovo uz neveliku investicionu aktivnost. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, porastao je i četvrtu sedmicu zaredom, ovaj put 0,4%, preskočivši nivo od 730 poena. Ukupan promet na trgovanju iznosio je 829,7 miliona RSD (6,9 miliona EUR).

Opširnije

Domaće tržište akcija nastavilo je lagani oporavak i treću sedmicu zaredom, dok je ukupan promet na tržištu, zahvaljujući u velikoj meri državnim obveznicama, iznosio 2,1 milijardu RSD (17,8 miliona EUR). Ovo je najveća sedmična realizacija na Beogradskoj berzi još od početka avgusta. Indeks najlikivnijih akcija, Belex15, porastao je 0,4% na 727,3 poena.

Opširnije

Drugu nedelju zaredom domaće tržište akcija je zabeležilo blagi rast vrednosti, dok je ukupan promet iznosio skromnih 303,9 miliona RSD (2,5 miliona EUR), u velikoj meri zahvaljujući državnim obveznicama. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, dodao je 0,1%, završivši sedmicu na 724,7 poena.

Opširnije

Nakon dve nedelje silaznog trenda, domaće tržište akcija je registrovalo neznatan oporavak, dok je ukupan promet ostao na veoma niskom nivou. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, oporavio se 0,4% na 724,1 poen, dok je ukupan promet na trgovanju dostigao 611,8 miliona RSD (5,1 milion EUR), delimično zahvaljujući državnim obveznicama.

Opširnije

Sedmica za nama donela je najniži nedeljni promet još od kraja juna, dok je tržište akcija oslabilo dodatnih pola procenta, mereno indeksom Belex15. Ova korpa najlikvidnijih akcija na trištu nedelju je zatvorila na nivou od 721 poen, i nalazi se tek u neznatnom plusu od početka godine. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 760,9 miliona RSD (6,4 miliona EUR).

Opširnije

Protekla trgovačka sedmica donela je blagi pad domaćeg tržišta akcija i najmanji promet od početka jula, pre svega usled slabije trgovine državnim obveznicama. Ukupna realizacija u trgovanju iznosila je 833,1 milion RSD (6,9 miliona EUR), dok je indeks Belex15 oslabio 0,7% na 724,4 poena.

Opširnije

Protekla trgovačka sedmica, koju je obeležio završetak ponude za preuzimanje Energoprojekt holdinga (ENHL), donela je solidan promet i stagnaciju glavnih indeksa. Ukupan promet u trgovanju iznosio je tri milijarde RSD (24,8 miliona EUR), dok je indeks Belex15 neznatno porastao na 729,4 poena.

Opširnije

Protekla sedmica donela je najveću investicionu aktivnost na domaćem tržištu akcija u proteklih nekoliko meseci, a ukupan promet je dostigao nivo od 1,4 milijarde RSD (11,6 miliona evra). Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, porastao je 2,5% na 728,8 poena, što je njegova najviša vrednost u poslednja dva meseca.

Opširnije

Protekla sedmica donela je relativno mirnu trgovačku nedelju uz solidan obim prometa zahvaljujući državnim obveznicama. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 1,03 milijarde RSD (8,5 miliona EUR), dok je indeks Belex15 oslabio pola procenta na 711,2 poena.

Opširnije

Proteklih pet trgovačkih dana doneli su neveliki promet na domaćem tržištu akcija, dok su ukupnoj realizaciji ponovo doprinele državne obveznice. Ukupan promet na trgovanju iznosio je 776,9 miliona RSD (6,5 miliona EUR), dok je indeks Belex15 ojačao 0,7% na 715,1 poen. Uprkos prošlonedeljnom rastu, ova korpa akcija se i dalje nalazi na negativnoj teritoriji u tekućoj godini.

Opširnije


1 2 3 4 13
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.