Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ (AERO) saopštio je da je nadzorni odbor ove kompanije na sednici od 18. decembra doneo odluku da se akcionarima na ime privremene dividende isplati iznos od 21,07 RSD po akciji što po poslednjoj ceni daje dividendni prinos od 2,33%.

Read More

NIS (NIIS) je tokom 2014. godine plasirao rekordne količine bitumena za važne infrastrukturne projekte u Srbiji i u regionu zahvaljujući otvaranju novih kanala prodaje na inostranom tržištu, te stabilnoj proizvodnji u rafinerijskim postrojenjima kompanije tokom cele godine, saopšteno je iz ove kompanije.

Read More

Od početka godine, zaključno sa 5. decembrom, elektrane Privrednog društva „Drinsko-limske HE“ proizvele su 18,28% više električne energije od plana.

Read More

Narodna banka Srbije (NBS) kupovala je evre na međubankarskom tržištu u petak kako bi obuzdala mini uzlazni trend dinara koji je tokom trgovanja porastao više od 1%, izjavili su dileri neimenovanih banaka za Reuters.

Read More

Od usvajanja rebalansa budžeta koji je bio u oktobru, u državnoj kasi su ostvarene uštede između 40 do 50 milijardi RSD, zbog kojih je Vlada usvojila još jedan, tehnički rebalans, koji predviđa da se deo tih ušteda iskoristi za izmirenje nekih zaostalih dugova, izjavio je Tanjugu ministar finansija Dušan Vujović.

Read More

AIK Banka (AIKB) je tokom novembra uvećala štednju građana za 40 miliona EUR, saopštila je ova banka, ocenivši da je visok rast nivoa štednje potvrda poverenja koju AIK Banka, kao „domaća i jaka“, uživa među građanima.

Read More

Delegacije Srbije i Kine potpisale su juče 13 sporazuma i memoranduma iz oblasti infrastrukture, saobraćaja, finansija, poljoprivrede i telekomunikacija.

Read More

Predlog budžeta za 2015. godinu dostavljen je prekjuče Skupštini Srbije sa zakašnjenjem, jer je Zakonom predviđeno da bude usvojen 15. decembra.

Read More

Vlada Srbija planira da se u 2015. godini zaduži 706,6 milijardi RSD za potrebe finansiranja budžetskog deficita.

Read More

Kompanija NIS Energowind, kćerka kompanije NIS (NIIS), potpisala je juče memorandum o saradnji s kineskom kompanijom Goldwin, o isporuci vetrogeneratora za vetropark Plandište, izjavio je pomoćnik ministra energetike Miloš Banjac.

Read More


1 2 3 4 11
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.