Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Nadzorni odbor Aerodroma „Nikola Tesla“ (AERO) sazvao je redovnu skupštinu akcionara za 27. jun tekuće godine, a kao dan akcionara je utvrđen 17. jun.

Read More

Nadzorni odbor bečejskog Sojaproteina (SJPT) sazvao je redovnu skupštinu akcionara za 27. jun, a na dnevnom redu su, među ostalim odlukama, usvajanje finansijskih izveštaja i donošenje odluke o raspodeli dobiti.

Read More

Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u aprilu 2016. godine iznosila je 49.249 RSD i nominalno je veća za 7,4% nego u martu i realno za 7%, saopštio je juče Republički zavod za statistiku.

Read More

Privredni sud u Zrenjaninu usvojio je desetogodišnji plan reorganizacije preduzeća „Toza Marković“.

Read More

Skupština Komercijalne banke (KMBN), održana 24. maja, usvojila je sve predložene tačke dnevnog reda, uključujući i pokriće gubitka iz prošle godine i odluku o raspodeli dividende za prioritetne akcije (KMBNPB).

Read More

Beogradska berza je izvestila da je za emitenta Metalac iz Gornjeg Milanovca (MTLC) promenjena zona fluktuacije usled predstojeće emisije akcija iz dobiti.

Read More

Nadzorni odbor požarevačkog konditora Bambi (BMBI) zakazao je redovnu skupštinu akcionara za 24. jun tekuće godine, a na dnevnom redu su uobičajene odluke, uključujući usvajanje godišnjeg finansijskog izveštaja i donošenje odluke o raspodeli dobiti.

Read More

Na aukciji desetogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije denominovanih u evrima, održanoj 25. maja 2016. godine, ponuđen obim emisije iznosio je 125 miliona EUR, a realizovano je 96% emisije odnosno hartije nominalne vrednosti 120 miliona EUR.

Read More

Redovna skupština akcionara Impol Sevala (IMPL), održana juče, usvojila je sve predložene tačke dnevnog reda, među njima i odluku o raspodeli dobiti.

Read More

Narodna banka Srbije (NBS) povećala je projekciju rasta bruto domaćeg proizvoda (BDP) Srbije u 2016. godini sa 1,8% na 2,3 do 2,5%, saopštila je juče guvernerka NBS-a Jorgovanka Tabaković.

Read More


1 2 3 4 171
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.