Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je u sredu, posle zajedničke sednice vlada Srbije i Mađarske u Budimpešti, sa ministrom za nacionalni razvoj Mađarske Miklošem Šestakom o modernizaciji pruge Beograd-Budimpešta i prvom plovnom graničnom prelazu na Tisi.

Read More

Stepen dinarizacije finansijskog sistema Srbije je u prvom tromesečju ove godine zabeležio smanjenje, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Read More

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ (AERO) saopštio je da je u junu uslužio 461.490 putnika što je povećanje od 2,3% u odnosu na isti mesec prošle godine.

Read More

Državni telekomunikacioni operater, Telekom Srbija, dobiće operativnu licencu za rad na Kosovu kao deo sporazuma između Beograda i Prištine, izjavio je ministar za telekomunikacije Rasim Ljajić.

Read More

U Pismu o namerama Vlade Srbije upućenom MMF-u navodi se da je ukoliko bude potrebno planirano da struja u Srbiji poskupi i u 2016. i 2017. godini.

Read More

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić najavio je u utorak da bi uskoro trebalo da počne izgradnja nove termoelektrane u Kostolcu, snage 350 megavata.

Read More

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da je jedna kompanija iz Kine zainteresovana za kupovinu Železare Smederevo, napominjući da se radi o drugoj po veličini kompaniji za proizvodnju čelika u Kini.

Read More

Predstavnici Vlade Srbije i Evropske komisije potpisali su finansijske sporazume kojima se Srbiji na korišćenje stavljaju 102,3 miliona EUR u okviru programa IPA za prošlu godinu, saopštila je Vlada Srbije.

Read More

Republički zavod za statistiku (RZS) je kao i uvek krajem meseca objavio nekoliko makroekonomskih podataka. Industrijska proizvodnja je u maju, prema desezoniranim podacima RZS-a, zabeležila rast od 6,2%, dok je u odnosu na isti mesec prethodne godine bila viša za 17,7%.

Read More

Investicioni fond Mid Europa preuzeo je dodatnih 67.204 akcije (19,76%) Bambija (BMBI) putem ponude za preuzimanje okončane 25. juna, saopštio je ovaj konditor putem Beogradske berze.

Read More


1 2 3 4 71
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.