Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Subotički Veterinarski zavod (VZAS) objavio je poslovne rezultate za prošlu godinu u kojoj je registrovan značajan pad profitabilnosti uprkos rastu realizacije.

Read More

Prihodi kompanije Delta holding u prvom kvartalu 2015. porasli su za 9,4% u odnosu na isti period prošle godine i iznosili su 13,7 milijardi RSD.

Read More

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je juče da će modernizacija pruge Beograd-Budimpešta kroz Srbiju početi u poslednjem kvartalu ove godine ili najkasnije do kraja 2015. godine.

Read More

Ministar privrede Željko Sertić najavio je juče donošenje novih zakonskih rešenja o stečaju.

Read More

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasador Švajcarske u Srbiji Žan Danijel Ruh potpisali su juče Sporazum o vazdušnom saobraćaju između ove dve zemlje koji daje mogućnost za veći broj letova.

Read More

Srbija će, prema proceni Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), ove godine ostati u recesiji uz negativan privredni rast od 0,5%, da bi se u 2016. oporavila i zabeležila pozitivan rast od 1,5%.

Read More

Predstavnici azerbejdžanske kompanije AzMeCo pokazali su veliko interesovanje za investiranja u MSK iz Kikinde i Petrohemiju iz Pančeva, saopštilo je juče Ministarstvo rudarstva i energetike.

Read More

Devizne rezerve Narodne banke Srbije su na kraju marta iznosile 10,5 milijarde EUR, čime se obezbeđuje pokrivenost novčane mase M1 od 319% i sedam meseci uvoza robe i usluga.

Read More

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, rast potrošačkih cena u martu iznosio je 0,7%. Mesečna inflacija, gotovo u potpunosti, posledica je rasta cena neprerađene hrane i energenata (prirodnog gasa i naftnih derivata).

Read More

Na aukciji dvogodišnjih amortizacionih državnih obveznica Republike Srbije sa varijabilnim kuponom vezanim za referentnu stopu Narodne banke Srbije, održanoj 14. aprila 2015. godine, ponuđeni obim emisije je iznosio 10 milijardi RSD, a realizovano je 93% obima aukcije (9,3 milijarde RSD).

Read More


1 2 3 4 45
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.