Vesti: Šta je novo na tržištu

Home
Vesti

Jedinstvo iz Sevojna (JESV) kupilo je požešku Livnicu koja se od prošle jeseni nalazi u stečaju zbog problema koncerna Farmakom MB u čijem je većinskom vlasništvu bila.

Read More

Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević-Bošković izjavila je da je za 11 meseci 2014. zabeležen porast izvoza poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Read More

Srbija je na ovogodišnjoj listi ekonomskih sloboda napredovala iz kategorije „uglavnom ekonomski neslobodnih“ u kategoriju „umereno ekonomski slobodnih zemalja“, na osnovu indeksa ekonomskih sloboda, kog zajednički izrađuju Heritage Foundation iz Vašingtona i poslovni list The Wall Street Journal.

Read More

Na aukciji pedesettronedeljnih državnih zapisa Republike Srbije, održanoj 27. januara 2015. godine ponuđen obim emisije iznosio je 10 milijardi RSD.

Read More

Mađarska OTP banka je u pregovorima da poveća svoju ponudu za slovenačku državnu banku NKB Maribor pod uslovom da je vlada oslobodi pojedinih neprofitabilnih delova, rekao je za Reuters neimenovani izvor iz OTP-a.

Read More

Naftna industrija Srbije (NIIS), partner kompanije Falcon Oil and Gas koja ima dozvolu za istraživanja u Mađarskoj, nije ispunila obaveze ugovora o istraživanju do njegovog isteka, saopštio je Falcon, prenosi portal Proactive Investors.

Read More

Skupština subotičkog Veterinarskog zavoda (VZAS), kojim upravlja Victoria grupa, usvojila je sve predložene tačke dnevnog reda među kojima i odluku o raspolaganju imovinom velike vrednosti na osnovu odborenja dugoročnog zaduživanja i izmena i dopuna ranijih kredita odobrenih od strane IFC-a i EBRD-a, saopštila je ova kompanija putem Beogradske berze.

Read More

Nakon što je putem sprovedene dokapitalizacije Telekom Srbija postao većinski vlasnik Dunav banke sa 55,8% akcija, ova kompanija je objavila i ponudu za preuzimanje akcija od manjinskih akcionara koja traje do 18. februara.

Read More

Narodnoj banci Srbije (NBS) ne pada na pamet da fiksira kurs švajcarskog franka, jer bi u tom slučaju gubici po bankarski sektor bili nesagledivi, poručila Tabaković.

Read More

Prosečna neto zarada isplaćena u decembru 2014. godine iznosi 49.970 RSD, što je u odnosu na prethodni mesec nominalno više 13,0% a realno za 13,5%, saopštio je Republički zavod za statistiku.

Read More


1 2 3 4 21
     Copyright 2014 Wise Broker a.d., Sva prava zadržana.